top of page
Bridge_overviewing_group.jpg

EY x Outeroffice

EY Tax en HVG Law waren op zoek naar een initiatief om het teamgevoel te versterken en de persoonlijke groei van hun nieuw benoemde senior consultants te bevorderen. Ze zochten een activiteit die niet alleen leuk en boeiend was, maar ook aansloot bij het 'better me'-programma van EY - een initiatief voor persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met Linda Donkers ontwikkelden we een op maat gemaakt programma dat de perfecte combinatie bood van teambuilding en persoonlijke ontwikkeling in de Harz-regio, Duitsland.

ACT_group.jpg

Bodetaler basecamp

Dit ruime hotel in het mooie Harz-gebied in Duitsland ligt op slechts zes uur reizen met de trein van Amsterdam. Alle kamers hebben een bureau voor gefocust werk. Daarnaast is er een trainingsruimte en biedt het grote café de mogelijkheid om samen met je collega's te werken.

Hike_harz_2.jpg

Outdoor activities

Naast de training hebben we een toegankelijk maar uitdagend outdoor programma opgezet: een flinke hike over de Harzer Hexenstieg, waarbij je Europa's langste hangbrug oversteekt en een e-mountainbike tour, waarbij de elektrische motor zeker geen luxe bleek - zelfs voor ervaren duursporters.

Campfire_participants_harz.jpg

Connect

Het programma werd door alle deelnemers erg goed beoordeeld. Met name de combinatie van outdoor activiteiten met persoonlijke ontwikkeling werd hoog gewaardeerd, samen met de mogelijkheid om collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

"Ik merk dat als ik even heb gesport en dan weer aan het werk ga, ik een betere concentratie heb en er met veel energie weer tegenaan kan."

Luc Bruls, Senior Consultant
Business Tax Advisory - EY

Wil jij een op maat gemaakt programma voor jouw medewerkers?

Neem contact op voor een programma dat outdoor activiteiten combineert met werk of training en je team zowel professioneel als persoonlijk laat groeien.

bottom of page