top of page
pic-de-morgon.JPG

Over ons

De natuur zorgt voor ons altijd voor ontspanning of een frisse blik op complexe problemen. En achter je laptop zitten voelt zoveel beter als je daarvoor al buiten bent geweest. Met -10 en de sneeuw die in je gezicht waait, op het strand met de geur van de oceaan in je neus of in een mistig, naar dennenbomen ruikend bos. 


Dat willen we andere mensen ook laten ervaren.

Emiel, oprichter

Mensen de natuur

laten ervaren

Ik wil mensen het outdoor-leven laten beleven. Als eigenaar van een outdoor bedrijf dat zich richt op bedrijfsuitjes, heb ik gezien wat een paar uur op een sup-board kan doen. Terwijl ik hamburgers draai voor mijn gasten tijdens zonsondergang, merk ik hoe de tijd vertraagt en gesprekken veranderden. Na slechts vier uur, als we terugkomen in de haven, vertellen de gasten me vaak dat ze het gevoel hebben dat ze op vakantie zijn geweest. Dat was vier uur, stel je voor wat een week kan doen. Dat is het gevoel dat ik met onze klanten wil delen.

  • LinkedIn
DSC00027_edited.jpg
Jits LinkedIn.jpg

Jitske, oprichter

Een nieuwe definitie van work-life balance 

Als marketing manager werkte ik van 9 tot 5. Of 7. Altijd ging werk vóór alle dingen die ik ook zo graag doe. Door het remote werken heb ik geleerd dat ik veel productiever ben als ik ‘s ochtends de tijd neem voor een rondje suppen of een lange wandeling met de hond. En er is voor mij geen betere manier om tot rust te komen na een lange vergadering, dan door te surfen op een golf of door knie diepe poedersneeuw. Dat gevoel wil ik graag met jou en je team delen.

Dus, let’s work away from work!

  • LinkedIn

Outeroffice in de media

Nieuwssite nu.nl schreef een artikel over onze keuze om te gaan wonen en werken in de Franse natuur

bottom of page