top of page

Verhoog je productiviteit met een workation: Een gids voor werken op afstand in de natuur
 

Als CEO of HR-manager ben je altijd op zoek naar manieren om de productiviteit van je team te verbeteren en een positieve werkcultuur te bevorderen. Een trend die aan populariteit wint is de outdoor workation - een combinatie van werken op afstand en buitenactiviteiten. In dit artikel lees je waarom workations een geweldige productiviteitsboost zijn, waar je naartoe kunt voor een workation, en voor wie workations bedoeld zijn.

Hike_harz_vert_edited.png

Werken in de natuur

Waarom is het combineren van remote werk met outdoor activiteiten een boost voor je productiviteit?

Onderzoek toont aan dat tijd doorbrengen in de natuur de creativiteit kan stimuleren, stress kan verminderen en de concentratie kan verhogen. Als je dat combineert met werken op afstand, krijg je het beste van twee werelden - de vrijheid om overal vandaan te werken en de voordelen van het verblijf in de natuur. Workations kunnen de eentonigheid van je dagelijkse routine doorbreken en zorgen voor een verfrissende verandering van omgeving. Bovendien is buiten actief zijn goed voor lichaam en geest, wat leidt tot een betere productiviteit en algemeen welzijn.

Locaties

Waar moet ik heen voor een workation?

Outeroffice biedt workation locaties in Noorwegen, Duitsland en Portugal, allemaal midden in de natuur. Elke locatie biedt verschillende activiteiten, dus je kunt de locatie kiezen die het beste past bij de behoeften van je team. In Noorwegen kun je (sneeuwschoen)wandelen, langlaufen of zelfs snowkiten. In Duitsland kun je te voet of op de (e-)mountainbike de Harz verkennen en gaan bergbeklimmen. In Portugal kun je heerlijk wandelen of hardlopen langs het strand, of gaan surfen. Wat de interesses van je team ook zijn, er is een workation locatie die perfect is voor jullie.

Basecamp_from_river_vert.jpg
surflesson9_outpost.jpg

Bedrijf of individueel

Voor wie zijn workations bedoeld?

Outeroffice biedt op maat gemaakte workations voor bedrijven, zodat je een unieke ervaring kunt creëren die is afgestemd op de behoeften van je team. Of je je nu wilt richten op teambuilding, brainstormen, of gewoon even weg wilt uit de dagelijkse sleur, Outeroffice kan je helpen. Naast bedrijfsuitjes biedt Outeroffice ook co-work weken voor individuen aan. Je kunt samen met andere werknemers op afstand werken op onze prachtige locaties in de natuur en samen genieten van de buitenactiviteiten.

Kortom, workations zijn een geweldige manier om de productiviteit te verhogen, goed voor teambuilding, en bieden een verfrissende verandering van omgeving. Met de locaties van Outeroffice in Noorwegen, Duitsland en Portugal kun je genieten van de voordelen van werken op afstand en activiteiten in de natuur, terwijl je een sterker en productiever team bouwt. Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij het plannen van je volgende workation?

bottom of page